Campionatul European UEFA Under 21 se va desfășura în perioada 21 iunie – 8 iulie 2023 în România și în Georgia. Meciurile din țara noastră vor avea loc pe stadioanele Steaua și Giulești în București, iar la Cluj pe Cluj Arena și „Dr. Constantin Rădulescu”.

România va găzdui două dintre cele 4 grupe, una la București și una la Cluj, două sferturi de finală și o semifinală, în total 15 meciuri de fotbal european spectacol!

Așa cum ne-a obișnuit, Campionatul European UEFA Under 21 este competiția care lansează viitoarele superstaruri ale fotbalului european, iar cele mai bune echipe naționale din Europa se vor lupta pentru marele titlu.

În calitate de țări gazdă, România și Georgia sunt calificate automat.

Dintre echipele prezente la turneu nu vor lipsi cele mai puternice reprezentative ale Europei: Spania, Germania, Portugalia, Franța, Anglia, Italia, Țările de Jos sau Belgia. De asemenea, s-au calificat Croația, Elveția, Cehia, Croația, Elveția, Ucraina, Norvegia și Israel.

Tragerea la sorți a turneului final se va desfășura tot în România, pe 18 octombrie, la Ateneul Român.


Înscrie-te acum ca să poți cumpăra bilete în avans la cele mai tari meciuri.
Perioada de înscriere înainte de tragerea la sorți pentru achiziționarea de bilete #U21Euro 2023 s-a încheiat pe 18 octombrie. Astfel, suporterii înscriși până la această dată vor fi primii care își vor cumpăra biletele.

Având în vedere numărul mare de înscrieri, am creat și o a doua perioadă de vânzare în avans.

Astfel, suporterii care se înscriu pe site-ul turneului până pe 9 februarie inclusiv, vor putea achiziționa bilete la meciurile #U21Euro 2023 înainte de deschiderea vânzării publice, putând astfel să obțină locurile dorite la cele mai tari meciuri la maximum 45 lei/bilet!

În plus, dacă te înscrii până pe 9 februarie, poți participa la tragerea la sorți pentru anumite pachete de bilete, vezi detalii în linkul de înscriere.

Înscrie-te acum!