Naționala U21 a României continuă pregătirea pentru turneul final din 2023, găzduit de România și Georgia. Tricolorii vor disputa două meciuri amicale, cu Portugalia, pe stadionul Steaua, și cu Germania, pe noul stadion din Sibiu.

  • Vineri, 24.03 ROMÂNIA U21 – Portugalia U21, ora 19:00, Stadion Steaua
  • Marți, 28.03 ROMÂNIA U21 – Germania U21, ora 19:00, Stadion Sibiu

Biletele pentru aceste meciuri au prețul de 15 lei la peluze și 30 de lei la tribune. Biletele sunt disponibile pe bilete.frf.ro și în aplicația Fan Arena by FRF. Descarcă aplicația din App Store (iOS) sau Google Play (Android), creează-ți cont (sau folosește un cont FRF.tv deja existent ca să te loghezi) și poți cumpăra bilete la cele două meciuri ale României U21. Dacă ai deja aplicația mobilă Fan Arena by FRF în telefon, asigură-te că ai actualizat ultima versiune. Accesul pe stadion al fiecărei persoane, indiferent de vârstă, se face în baza unui bilet valabil în format digital sau printat și a actului de identitate.

Portugalia și Germania sunt calificate la EURO 2023. Lusitanii au terminat preliminariile cu 9 victorii și doar un egal, iar la turneul final fac parte din Grupa A, din care mai fac parte Țările de Jos, Belgia și Georgia. Germania a câștigat grupa de calificare cu 9 victorii și o înfrângere, 4-0 cu Polonia, iar la EURO 2023 va fi în Grupa C, alături de Anglia, Cehia și Israel.