Marți, 13 octombrie 2020, de la ora 20:00, tricolorii U21 vor întâlni Malta în preliminariile EURO 2021, pe stadionul ”Marin Anastasovici” din Giurgiu.

Partida va fi transmisă în direct la PRO X și Radio România Actualități. Lista jurnaliștilor și fotoreporterilor acreditați poate fi consultată AICI.

Remiterea acreditărilor și vestelor foto (doar în schimbul legitimațiilor de serviciu vizate pe anul în curs) se va face astfel:

  • 12 octombrie – între orele 11:00 – 12:00 – Casa Fotbalului
  • 12 octombrie – între orele 18:30 – 19:00 – CNF Buftea (cu ocazia antrenamentului oficial programat la ora 19:00)

Jucătorii din străinătate convocați nu vor acorda declarații la sosirea în România, aceștia urmând un parcurs special de la aterizare spre cantonament și fiind preluați dintr-o zonă care le asigură interacțiune minimă cu alte persoane.

CONFERINȚA DE PRESĂ OFICIALĂ ȘI ANTRENAMENTUL OFICIAL

  • În preziua jocului, pe 12 octombrie, la Centrul Național de Fotbal Buftea, începând cu ora 14:30, va avea loc conferința de presă a selecționerului Adrian Mutu și a unui jucător.
  • Accesul reprezentanților presei nu va fi permis, însă evenimentul va fi transmis în direct (cu posibilitatea preluării semnalului), iar celor doi le vor fi adresate întrebările primite din partea instituțiilor media acreditate. Detaliile despre procedură vor fi comunicate în timp util.
  • De la ora 19:00, în aceeași zi, tot la Buftea, se va desfășura antrenamentul oficial al naționalei noastre U21. Accesul reprezentanților presei va fi permis pe durata primelor 15 minute ale ședinței de pregătire. Procedura de acces pentru antrenament va fi comunicată în timp util.

Reguli speciale pentru prezența la meciul România U21 – Malta U21:

  • Accesul jurnaliștilor cu loc la masa presei se va face exclusiv pe la Intrarea Media, în urma testării temperaturii, iar purtea măștii este obligatorie.
  • Accesul fotoreporterilor în stadion se va face tot pe la Intrarea Media în urma testării temperaturii, purtarea măștii fiind obligatorie.
  • Fotoreporterii vor ocupa locurile fixate în spatele celor două porți nu mai devreme de ora 18:15 (nu mai mult de 4 în fiecare colț al terenului, în spatele panourilor publicitare); la finalul partidei, fotoreporterii vor părăsi terenul prin același loc.
  • La masa presei, jurnaliștii vor avea alocat propriul loc, pentru respectarea regulilor de distanțare socială și a regulilor din Protocolul UEFA.
  • În contextul efectelor pandemiei și al Protocolui UEFA dedicat, nu se va organiza zonă mixtă la finalul partidelor, în schimb un jucător va fi prezent alături de selecționer la conferința de presă de după meci. În același timp, nu va fi organizată Media Working Area.

Vă mulțumim anticipat pentru respectarea acestor reguli impuse de contextul special pe care îl parcurgem împreună și pentru interesul pe care dumneavoastră și instituțiile media pe care le reprezentați îl acordați activității echipelor naționale!