LISTA ACREDITĂRILOR LA MECIUL ROMÂNIA U21 – PORTUGALIA U21

Acestea vor putea fi ridicate joi, 9 noiembrie, între orele 17:30 – 19:00, la stadionul Viitorul, cu ocazia activităților de presă ce vor avea loc la stadion.

ora 17:30 – Conferință de presă România
ora 17:45 – Antrenament oficial România (deschis presei primele 15 minute)
ora 19:00 – Antrenament oficial Portugalia (deschis presei primele 15 minute) 

Nu vor mai fi remise, sub nicio formă, acreditări după această ultimă oră.

Fotoreporterii vor primi vestele doar în schimbul legitimației foto, vizată pe anul în curs, urmând să fie înmânate doar persoanelor acreditate. Nu vor fi acceptate alte acte de identitate, nici alt tip de derogări.

Acreditările vor putea fi ridicate doar de persoanele acreditate, în baza unui act de identitate, în niciun caz prin reprezentanți. În cazul instituțiilor media care au mai multe persoane acreditate, toate acreditările vor putea fi ridicate de o singură persoană, cu condiția ca aceasta să fie acreditată.

Acreditările și vestele foto se vor ridica DOAR PERSONAL, în baza legitimației de serviciu, vizată pe anul în curs. Un jurnalist/fotoreporter va putea ridica și acreditarea/acreditările colegului/colegilor DIN ACEEAȘI REDACȚIE.

Restituirea vestelor foto, care vor fi înmânate DOAR în schimbul legitimației de presă vizată pe anul în curs A FIECĂRUI SOLICITANT, se va face începând cu 10 de minute după încheierea meciului, la zona mixtă.