Plus trei reușite la loturile echipelor naționale: două goluri la Under 21, împotriva Italiei (2-1) și împotriva Muntenegrului (4-3), și unul la Under 19, contra Georgiei (1-3). Un total de 16 goluri care cresc speranțele că ar putea fi, în viitorul apropiat, un atacant important în Serie A și pentru echipa națională.

George a vorbit pentru www.frf.ro după ultima sa performanță, trei goluri marcate în derby-ul campionatului Primavera, Inter – AC Milan (4-1).

 

– George, ce a însemnat pentru tine să marchezi de trei ori chiar împotriva rivalei AC Milan.

– A fost primul meu hattrick într-un derby, un meci ca ăsta nu-l voi uita prea repede. Când joacă Inter cu AC Milan nu e doar un meci, ci e vorba de orgolii, un adevărat derby chiar dacă e vorba de campionatul Primavera. Sunt foarte fericit că am reușit această performanță, pe teren m-am simțit extraordinar. Am dominat meciul și asta s-a văzut și pe tabelă.

– Ai fost lăudat în presa din Italia, te-a sunat cineva și de la echipa mare a lui Inter pentru a te felicita?

– E normal să primești laude după ce câștigi într-un derby. Nu m-a sunat nimeni de la club, dar la meci au fost oameni importanți precum patronul și directorul sportiv al clubului.

”Viteza și forța mă caracterizează, dar mai am de lucrat”

– Te simți pregătit să evoluezi în Serie A?

– Mă antrenez zi de zi pentru a ajunge să joc la cel mai înalt nivel, aștept și sunt pregătit să joc la echipa mare în momentul în care se va apela la mine.

 

– Care sunt principalele tale calități și ce anume vrei să îmbunătățești în jocul tău?

– Viteza și forța cred că mă caracterizează. Bineînțeles că mai am mult de lucrat la fiecare compartiment în parte. Întotdeauna rămân după fiecare antrenament să lucrez separat, în sala de forță, plus să îmi antrenez piciorul "neîndemânatic". smiley

– Care este modelul tău de fotbalist?

– Zlatan Ibrahimovic este jucătorul de la care mă inspir, iar de la Inter îmi place foarte mult Rodrigo Palacio. El mă impresionează atât în teren, cât și în afara lui.

– Ce planuri ai pentru 2015 din punct de vedere profesional?

– În primul rând să fiu sănătos pentru a putea să joc fotbal, apoi îmi doresc să evoluez meci de meci și să-mi îmbunătățesc evoluțiile pentru a putea trece la nivelul următor.