Tricolorii Under 21 au ajuns marți seara în cantonament, pe tărâm iberic. Mirel Rădoi și elevii săi s-au cazat în Benahavis, lângă Marbella, și au efectuat prima ședință de pregătire aseară.

Alexandru Tudorie și Ionuț Radu au avut un program separat de pregătire, rămânând la hotel, la sala de forță. Ceilalți jucători s-au antrenat pe terenul complexului hotelier. Ședința de pregătire a durat aproximativ o oră și jumătate.

Înainte de a pleca în Spania, la Centrul Național de Fotbal de la Buftea, jucătorii și staff-ul le-au urat “La mulți ani!” lui Alexandru Tudorie și preparatorului fizic Horațiu Baciu.

În acest cantonament, care se va încheia pe 26 martie, selecționata de tineret va întâlni Spania (21 martie, 19:45, ora României) și Danemarca (25 martie, 19:00, ora României), formații calificate și ele la Campionatul European din acest an.

Partidele tricolorilor vor putea fi urmărite LIVE pe canalul de Youtube FRF TV și pe pagina de Facebook a echipei naționale.

Meciul cu Spania se va juca la Granada, pe “Nuevo Estadio de Los Cármenes”, iar cel cu Danemarca la Marbella Football Center.

LOTUL PENTRU CANTONAMENTUL DIN SPANIA

Portari: Andrei Ionuț Radu (Genoa FC/Italia), Cătălin Căbuz (FC Hermannstandt), Andrei Vlad (FCSB)

Fundași: Mihai Butean (AFC Astra), Deian Sorescu (FC Dinamo), Alexandru Pașcanu (Leicester/Anglia), Ricardo Grigore (FC Dinamo), Adrian Rus (Sepsi Sf. Gheorghe), Virgil Ghiță (FC Viitorul), Florin Ștefan  (Sepsi Sf. Gheorghe), Radu Boboc (FC Viitorul)

Mijlocași: Vlad Dragomir (Perugia/Italia), Dragoș Nedelcu (FCSB), Lorand Fulop (FC Botoșani), Andrei Ciobanu (FC Viitorul), Darius Olaru (Gaz Metan Mediaș), Florinel Coman (FCSB), Carlo Casap (FC Viitorul), Olimpiu Moruțan (FCSB), Valentin Gheorghe (AFC Astra), Stephan Drăghici (U Craiova 1948 CS)

Atacanți: Denis Drăguș (FC Viitorul), Andrei Sîntean (Sepsi OSK), Alexandru Tudorie (FC Voluntari)

Reprezentativa de tineret a României va fi una dintre cele 12 reprezentative prezente la EURO 2019, în Italia. Adversarii tricolorilor din Spania sunt de asemenea calificați la turneul final care va debuta pe 16 iunie.

GRUPA A: Italia, Spania, Polonia, Belgia
GRUPA B: Germania, Danemarca, Serbia, Austria
GRUPA C: Anglia, Franța, România, Croația

Programul grupei C:
18 iunie 2019: România – Croația (San Marino, 19:30*), Anglia – Franța (Cesena, 22:00)
21 iunie 2019: Anglia – România (Cesena, 19:30), Franța – Croația (San Marino, 22:00)
24 iunie 2019: Franța – România (Cesena, 22:00), Croația – Anglia (San Marino, 22:00)
*Ora României

Campionatul European se va disputa în perioada 16-30 iunie 2019, în 5 orașe din Italia și în San Marino: Bologna, Reggio nell’Emilia, Cesena, Trieste, Udine, Serravalle. Din cele 3 grupe se vor califica în semifinale câștigătoarele și cea mai bună ocupantă a locurilor secunde.