Luni, de la 19:30 (ora României), tricolorii pregătiți de Mirel Rădoi au efectuat antrenamentul oficial din preziua meciului cu Croația din grupa C a Campionatului European U21 din Italia și San Marino.

Pe Stadionul Olimpic din San Marino – Serravalle, acolo unde pe 18 iunie vor începe aventura turneului final împotriva Croației, cei 23 de jucători din lotul României au început cu clasicele alergări ușoare, sub razele intense ale unui soare care a dus termometrele la 25 de grade Celsius.

Ulterior, Mirel Rădoi și ceilalți componenți ai staff-ului său tehnic, Florin Constantinovici, Adrian Boingiu și Eugen Anghel, au pus în aplicare ultimele exerciții și scheme tactice înainte de confruntarea așteptată cu sufletul la gură de românii din țară și din diaspora.

De remarcat, totodată, cu prilejul antrenamentului oficial, un gazon foarte bun și o infrastructură modernă a arenei în ciuda faptului că a fost inaugurată în 1969.

România – Croația se dispută marți. 18 iunie, de la ora 19:30. Partida va putea fi urmărită pe TVR 1 și în comentariu LIVE la Radio România Actualități.