Cei doi selecționeri, Florin Bratu și Bogdan Lobonț, au anunțat lista preliminară de jucători din străinătate chemați la loturile Under 21, respectiv Under 20, la acțiunea din luna martie.

Naționala U21 a României continuă pregătirea pentru turneul final din 2023, găzduit de România și Georgia. Calificată deja la EURO 2023 din postura de țară gazdă, România U21 dispută meciuri amicale pe perioada preliminariilor. În luna martie, tricolorii Under 21 au programate două jocuri amicale:

  • 25 martie, București: România U21 – Finlanda U21, ora 17:15
  • 29 martie, Rabat: Maroc U21 – România U21

Prima partidă se va disputa pe stadionul Arcul de Triumf, de la ora 17:15. În ceea ce privește jocul din Maroc, stadionul și ora de start nu au fost încă stabilite.

Pentru aceste două partide, Florin Bratu a apelat la Alexandru Țârlea (Alaves / Spania), Ricardo Farcaș (Siena / Italia), Marius Corbu (Akademia Pușcaș / Ungaria) și Andrei Mărginean (Messina / Italia).

De partea cealalată, România Under 20 are programate două meciuri de pregătire, cu Norvegia, la Ploiești, pe stadionul “Ilie Oană”, și cu Elveția, în deplasare:

  • 24 martie, Ploiești: ROMÂNIA U20 – Norvegia U20, ora 17:00
  • 28 martie, Wil: Elveția U20 – ROMÂNIA U20, ora 15:00 (16:00 în România)

Pentru această acțiune, selecționerul Bogdan Lobonț va apela la patru jucători care evoluează în afara României: Louis Munteanu (Fiorentina / Italia), Antony Petre (Union Clodiense / Italia), Andrei Antonio Anton (Torino / Italia) și Cosmin Oprean (Cittadela / Italia).

Tot azi, selecționerul primei reprezentative, Edward Iordănescu, a anunțat lista preliminară pentru partidele amicale cu Grecia și cu Israel. DETALII AICI!