Federația Română de Fotbal anunță startul procesului de acreditare pentru partidele România U21 – Țara Galilor U21, din 12 octombrie, ora 19:00, la Cluj-Napoca, pe stadionul “Doctor Constantin Rădulescu”, și cea cu Liechtenstein, programată pe 16 octombrie, la Ploiești, pe arena “Ilie Oană”, de la ora 21:00, Acestea sunt ultimele două meciuri din preliminariile Campionatului European din 2019.

Începând de marți, 25 septembrie, și până vineri, 5 octombrie, ora 17:00, reprezentanții presei scrise și ai posturilor nedeținătoare de drepturi TV sunt rugați să trimită solicitările de acreditări (numerice) pentru aceste jocuri pe adresa de mail: catalin.popescu@frf.ro.

Reprezentanții instituțiilor media din județul Cluj sunt rugați să trimită solicitările de acreditări pentru partida cu Țara Galilor ofițerului de presă al clubului CFR 1907 Cluj, Oana Sabău (oana.sabau@cfr1907.ro).

Solicitările sosite după termenul menționat nu vor fi luate în calcul.

Listele unităților mass-media acreditate vor fi postate ulterior pe www.frf.ro, împreună cu programul activităților de presă premergătoare meciurilor.