Ieri, Buftea și Mogoșoaia au găzduit finalele campionatului național de juniori A (19 ani). Mai întâi, Dinamo a învins-o pe Pandurii cu scorul de 4-3 în finala mică și a încheiat campionatul pe locul 3. Iar seara, Viitorul a câștigat finala mare contra lui U Cluj, scor 1-0.

Președintele FRF, Răzvan Burleanu, și secretarul general, Gheorghe Chivorchian, i-au premiat la Mogoșoaia pe toți finaliștii, oferindu-le medalii, diplome și cupe. În timp ce Ion Vlădoiu și Dumitru Moraru au oferit premiile pentru ”Cel mai bun jucător” (Adrian Boitoș – Viitorul), respectiv ”Cel mai bun portar” (Cătălin Căbuz – Viitorul).

 
”Dorința noastră e ca un număr cât mai mare din acești jucători talentați să ajungă la echipa națională. Îi felicit pe toți acești copii!”, a declarat Răzvan Burleanu, președintele FRF. 
 
La final, componenții echipei câștigătoare, Viitorul, s-au adunat într-o horă la mijlocul terenului. Printre cei mai emoționați jucători a fost Adrian Boitoș, ales jucătorul finalei: ”Am dovedit că suntem o echipă matură în joc, de aceea am reușit să ne impunem. Obiectivul meu e să debutez cât mai curând în Liga 1. Și, desigur, să îmbrac și tricoul naționalei în viitorul apropiat”.