Duelul dintre cele două naţionale de juniori a fost al doilea din această săptămână, după ce marţi, de cu începere de la ora 17:00, Israelul a învins cu 1-0, prin golul marcat în minutele de prelungire de către Eden Hershkovich.

Partida de azi s-a disputat pe terenul din complexul de la Shefayim, acolo unde lotul pregătit de către Andrei Spier se află în cantonament din data de 9 februarie. Meciul s-a încheiat cu scorul de 1-1, după ce tricolorii au condus la pauză. 

Iată şi echipa de start:

12. Suciu – 2. Rogoza, 15. Ciobotariu, 5. Dudea, 4. Chelaru – 8. Dr. Cojocaru, 6. Chivari – 11. Al. Stoica, 10. Cicâldău (cpt.), 14. Vîlceanu –  9. Cr. Ene.

Rezerve: 1. Vlase – 3. Hreniuc, 7. P. Petre, 16. D. Panait, 17. Mailat, 18. Al. Dulca, 19. Mih, 20. Botă, 21. A. Manea

►Fluier final

Min. 90: Chelaru a fost înlocuit cu Panait

Min. 86: Dudea este schimbat cu Mailat

Min. 84: A treia dublă schimbare a ”tricolorilor”, Mih este introdus în locul lui Chivari, iar Alin Manea îi ia locul lui Alexandru Stoica

Min. 81, 1-1: Israelul a egalat 

Min. 75: O nouă dublă schimbare făcută de Andrei Spier, Cicâldău este înlocuit de Patrick Petre, iar Rogoza este schimbat de Hreniuc

Min. 67: Dublă schimbare în tabăra tricolorilor, Vîlceanu este înlocuit cu Dulca, iar Botă îi ia locul lui Cristian Ene

Min. 19, 0-1: România a deschis scorul prin căpitanul Cicâldău, care a marcat dintr-o lovitură liberă de la 16 metri

 

Panait şi Chivari, sărbătoriţii săptămânii

Doi dintre jucătorii convocaţi pentru stagiul din Israel aniversează împlinirea vârstei de 19 ani în cantonamentul naţionalei. Fundaşul stânga Dan Panait a fost sărbătoritul zilei de marţi, în timp ce mijlocaşul Denis Chivari îşi va aniversa joi ziua de naştere. 

Delegaţia condusă de Aurel Ţicleanu, managerul departamentului de scouting al FRF, va reveni în România în seara zilei de 18 februarie.

Pentru meciul de azi va fi disponibil şi Alexandru Stoica, cel care în partida de marţi a necesitat intervenţia staff-ului medical după o lovitură de cap primită în pomete.

S-a stabilit programul Turului de Elită

Naţionala Under 19 a României va participa în perioada 24-29 martie 2016 la Turul de Elită pentru calificarea la Euro 2016 din Germania. ”Tricolorii” fac parte din grupa a treia care va fi găzduită de Austria.

Pentru a se califica la turneul final care se va disputa în perioada 11-24 iulie în Germania, reprezentativa pregătită de Andrei Spier trebuie să ocupe locul 1 în grupa din care mai fac parte Cehia, Slovacia şi Austria. Cele 7 câștigătoare ale grupelor din Turul de Elită vor fi prezente în ultima fază a competiției, alături de Germania, ţara organizatoare a EURO U19.

Iată şi programul oficial al României la Turul de Elită:

► 24.03.2016, ora 12:00 (ora României): Cehia – România
► 26.03.2016, ora 16:30 (ora României): România – Austria
► 29.03.2016, ora 19:00 (ora României): Slovacia – România

Primele două partide se vor disputa pe stadionul Thermen din Bad Waltersdorf, iar ultima se va juca pe stadionul SV Rohrbach din Rohrbach an der Lafnitz.