Astăzi, la Buftea și Mogoșoaia, se dispută primele două jocuri din grupa 6 a Turului de Elită pentru calificarea la Campionatul European Under 19.

De la ora 18:30, la Buftea, Rusia întâlnește Norvegia, în timp ce, de la ora 21:00, la Mogoșoaia, selecționata pregătită de Ștefan Iovan va juca împotriva Austriei. Meciul României va fi transmis în direct la Sport.ro.
 
Cele 4 reprezentative vor juca în sistem grupă, iar la turneul final va merge doar echipa clasată pe prima poziție. Criteriile de departajare în caz de egalitate de puncte sunt următoarele:
1) rezultatul din meciul direct;
2) golaverajul;
3) numărul de goluri înscrise;
4) tragerea la sorți
 
În cazul în care două echipe care se întâlnesc direct în a treia rundă de jocuri se află la egalitate perfectă, acestea vor fi departajate prin lovituri de penalitate.
 
TURNEUL FINAL: UNGARIA
Echipa calificată din grupa în care se regăsesc Rusia, Norvegia, Austria și România se va califica la Campionatul European Under 19 din Ungaria (19-31 iulie). Turneul final va fi găzduit de 4 stadioane: ”Szusza Ferenc” (Budapesta), ”Puskas Akademia Pancho Arena” (Felcsut), ”ETO Park” (Gyor) și ”Perutz” (Papa). Cele patru semifinaliste ale Campionatului European alături de ocupantele locului 3 se vor califica la Campionatul Mondial Under 20 din 2015.