Tricolorii se vor reuni duminică, 1 octombrie, la baza sportivă Premium Wellness, unde se vor pregăti până miercuri, 4 octombrie, când vor pleca în Danemarca.

Primul meci se va disputa joi, 5 octombrie, începând cu ora locală 18:00, pe stadionul Tingbjerg, iar cel de-al doilea duminică, 8 octombrie, cu începere la ora locală 14:30, pe stadionul Osterbro.

Lotul convocat de antrenorul echipei, Adrian Boingiu, pentru ”dubla” cu Danemarca :

Portari: Andrei Vlad (FCSB), Alexandru Costache (Concordia Chiajna)

Fundași: Cristian Băluță (Viitorul), Robert Neciu (Viitorul), Andrei Chindriș (Știința Miroslava), Cristian Podină (Poli Timișoara), Constantin Dima (Sepsi Sf. Gheorghe)

Mijlocași: Claudiu Micovschi (Genoa), Vlad Dragomir (Arsenal), Rareș Lazăr (CS Mioveni), Radu Boboc (Viitorul), Raul Vidrășan (Viitorul), Olimpiu Moruțan (Botoșani), Yasin Hamed ( CFR Cluj), Alexandu Mățan (Viitorul), Liviu Gheorghe (Dinamo)

Atacanți: Robert Moldoveanu (Dinamo), Andrei Sîntean (Slavia Praga)
 

Ultimele pregătiri înainte de startul preliminariilor pentru Euro 2018

Selecționata pregătită de Adrian Boingiu va evolua alături de Rusia, Grecia și Gibraltar în Grupa 10 din prima fază a preliminariilor Campionatului European pentru juniori Under 19 – Finlanda 2018. Meciurile din această serie se vor juca în Grecia, în perioada 8-14 noiembrie 2017.

Echipele care se vor clasa pe locurile 1 și 2 se vor califica în ultima fază din preliminarii (turul de elită). În turul de elită (fază în care Spania și Portugalia sunt calificate direct), programat în primăvara anului 2018, vor fi șapte serii din câte patru formații.

Reprezentativele care se vor clasa pe locul 1 se vor califica în Campionatul European pentru juniori Under 19 – Finlanda 2018. O parte dintre echipele care vor evolua în turneul final se vor califica în ediția din 2019 a Cupei Mondiale pentru tineret Under 20.

Formațiile care vor participa în preliminariile și în turneul final EURO 2018 vor fi alcătuite din jucători născuți începând cu 1 ianuarie 1999.