Miercuri, 8 iunie a.c., la ora 17.30, se va desfășura, în sala Nicolae Dobrin din incinta Casei Fotbalului, tragerea la sorți a grupelor turneului final al Campionatului European de juniori Under 19, ediția 2010-2011, organizat, după cum se știe, de Federația Română de Fotbal la Chiajna, Berceni, Centrul de Fotbal Mogoșoaia și Centrul de Fotbal Buftea, în perioada 20 iulie – 1 august a.c.

S-au calificat la faza finală reprezentativele Spaniei, Turciei, Belgiei, Greciei, Cehiei, Republicii Irlanda și Serbiei, naționala țării noastră fiind calificată direct, în calitate de țară-gazdă. Fiecare delegație va avea minim câte un reprezentant la această tragere la sorți.

În prezența președintelui FRF, domnul Mircea Sandu, operațiunea (transmisă în direct de postul de televiziune sport.ro) va fi efectuată de domnii Jim Boyce (Prim Vicepreședinte al Comitetului UEFA pentru Juniori și Amatori), Miodrag Belodedici (Ambasadorul FRF al turneului final) și Gheorghe Hagi (invitat special).

După încheierea ceremoniei, în jurul orei 18.00, se va organiza zonă mixtă.

Așteptăm solicitările dumneavoastră de acreditare, NOMINALE, până mâine, 7 iunie a.c., la ora 20.00, în  sală având acces câte un reporter și un cameraman (posturile de televiziune nedeținătoare de drepturi), un reporter și un fotoreporter (presa scrisă), un reporter (posturile de radio). Solicitările vor fi trimise la următoarea adresă de e-mail: paul.zaharia@frf.ro

Vă mulțumim pentru înțelegere și colaborare.