Fundația Concordia, în parteneriat cu Federația Română de Fotbal și cu societatea Adras Group, organizează o tombola, ocazionată de disputarea la Chiajna a celor cinci jocuri din cadrul turneului final al Campionatului European de junior Under 19, ediția 2010-2011.

– Premiile puse în joc sunt următoarele:  50 biciclete, 300 tricouri, 100 mingi și un premiu surpriză, un autoturism de tipul Dacia.
– Pot participa la tombolă persoanele care au împlinit 14 ani și posedă un act de identitate valabil.
– Tombola se adresează doar celor care vor asista, în calitate de spectator, la cele cinci partide din cadrul Campionatului European Under 19, care se vor desfășura pe stadionul Concordia din Chiajna.
– Fiecare persoană care participă va primi, la primul meci, din data de 20 iulie a.c., gratuit, un cupon de tombolă, pe care îl va completa cu datele de identificare. După data de 20 iulie nu se vor mai da cupoane de tombolă.
– Acest cupon nu este transmisibil.
– La finalul fiecărei partide, cuponul va fi ștampilat pe verso, în spațiul special destinat, pentru a se putea verifica prezența spectatorului la toate cele 5 meciuri.
– Nu vor fi luate în considerație și nu vor intra în urna de concurs biletele de tombolă care nu au ștampila aplicată pentru fiecare dintre cele 5 partide sau dacă datele de identificare nu sunt completate în totalitate.
– Persoana interesată să participe la acestă tombolă nu va putea participa decât o singură data, fiindu-i înmânat un singur bilet.
– Dupa epuizarea tichetelor, organizatorul va centraliza datele în vederea depistării persoanelor care sunt înscrise pe două sau pe mai multe bilete.
– Extragerea premiilor va avea loc pe data de 1 august 2011, pe stadionul Concordia Chiajna, imediat după terminarea finalei Campionatului European Under 19. Extragerea cupoanelor câștigătoare va fi supravegheată de o comisie special instituită.
– Participantul, al cărui cupon a fost declarat câștigător la oricare dintre categoriile de premii, nu va mai putea participa la extragerile ulterioare, cuponul său nemafiind introdus în urna de concurs.
– Cuponul se poate considera câștigător în momentul în care persoana face dovada identității de pe cupon cu actul de identitate.
– Premiile se pot ridica în ziua extragerii, de la sediul Fundației Concordia.
– Premiile apărute în materialele promoționale sunt cu titlu de prezentare.
– Cupoanele se pot procura de la stadionul Concordia Chiajna.
– Persoanele care au completat cuponul de concurs se declară de acord cu prezentul regulament.