UEFA a oficializat azi, 14 iunie a.c., programul jocurilor din cadrul turneului final al Campionatului European de juniori Under 19, ediția 2010-2011, programat în perioada 20 iulie – 1 august a.c. la Chiajna, Berceni, Centrul de Fotbal Mogoșoaia și Centrul de Fotbal Buftea.

În acest sens, solicitările de acreditare de presă și foto, NOMINALE, pentru cele 15 meciuri vor trebui trimise, până la data de 11 iulie a.c., ora 12.00, exclusiv prin e-mail, la următoarea adresă: paul.zaharia@frf.ro

Conform regulamentului competiției, posturile de televiziune nedeținătoare de drepturi nu vor avea acces în incinta stadioanelor de joc, în zilele meciurilor, cu camerele de luat vederi, acestea urmând să fie depozitate în încăperi special amenajate ale arenelor respective.

Pentru teritoriul României, drepturile TV sunt deținute de PRO TV și Sport.ro

După încheierea jocurilor din grupe va fi efectuată tragerea la sorți a locurilor de disputare a semifinalelor, împerecherea fiind A1-B2 și A2-B1.

E1 înseamnă că partida respectivă va fi transmisă de Eurosport 1, în timp ce E2 reprezintă Eurosport 2.

Pentru a accesa documentul care conține programul definitiv și oficial al jocurilor, apsați aici

Totodată, UEFA a creat un portal pentru acreditarea scouterilor, în această categorie intrând antrenori, alți tehnicieni și impresari. Tuturor li s-a rezervat, la fiecare meci, un sector de tribună special, în imediata vecinătate a sectorului media.

Pentru a accesa portalul menționat, apăsați pe link-ul de mai jos.

http://en.uefa.com/under19/finals/scouting/index.html