Tânărul atacant petrece o oră în plus pe teren cel puțin de trei ori pe săptămână pentru a pregăti diferite execuții și este încântat când are astfel de reușite în meciurile oficiale. ”Îmi face deosebită plăcere să urmăresc acest videoclip, mai fac asta și când sunt singur pentru că mă încarcă pozitiv. La golul respectiv am avut puțin ajutor și din partea fundașului central al Greciei, pentru că, dacă stătea în marcaj cu mine, nu mai aveam posibilitatea să mă întorc spre poartă. Per ansamblu a fost o execuție frumoasă, în urma unei decizii luate pe moment”.

În luna martie, tricolorii vor juca la Turul de Elită, ultima fază dinaintea Campionatului European, iar Sîntean este optimist în ceea ce privește șansele de calificare ale echipei. ”Absolut toți ne dorim să obținem calificarea și, dacă ar fi să aleg un obiectiv personal, mi-aș dori să ajut cât pot de mult echipa națională. O calificare la un Campionat European ar fi ceva incredibil pentru că ne-ar ajuta pe noi, din punct de vedere fotbalistic, să fim văzuți mai bine la nivel internațional, cât și țara noastră”.

VEZI MAI JOS INTERVIUL INTEGRAL
 

În luna martie, România va găzdui grupa 4 a Turul de Elită, ultima fază dinaintea Campionatului European Under 19 din Finlanda, care va avea loc în vara acestui an.

Adversarele României vor fi Ucraina, Suedia și Serbia, iar turneul se va desfășura în perioada 21-27 martie 2018, la Mogoșoaia și Buftea, conform următorului program:

21 martie 2018: România – Serbia

24 martie 2018: România – Suedia

27 martie 2018: Ucraina – România