Internaționalul de juniori Raul Guzu, de la echipa germană Paderborn, s-a accidentat în penultima etapă de campionat și nu va putea participa la turneul final al CE „Under 19”, organizat în țara noastră.

„M-am accidentat rău în penultimul meci, când mai erau doar cinci minute de joc… Am un ligament rupt la genunchiul drept și nu mai pot să vin la pregătirea din România pentru Campionatul European. Păcat că am avut ghinion și că m-am lovit exact acum… Îmi pare foarte rău că nu pot să fiu și eu alături de echipă, dar în suflet sunt alături de colegii mei”, a declarat Guzu pentru site-ul www.frf.ro.

„Săptămâna aceasta am examenele de bacalaureat, după care intru la refacere. Sunt foarte dezamăgit, mai ales că urma să fac pregătirea cu echipa mare a lui Paderborn, cu care mi-am prelungit contractul”, a mai adăugat căpitanul formației „Under 19” a clubului din 2.Bundesliga.

Guzu, care joacă pe postul de fundaș central, a debutat la naționala de juniori a României în luna noiembrie a anului trecut, evoluând titular în mai multe partide de pregătire în vederea participării la Campionatul European.

* Preluarea informațiilor din acest text este posibilă doar cu citarea sursei, www.frf.ro

Foto: arhivă personală

Contact: catalin.parfene@frf.ro