La pauză, scorul a fost 3-0 pentru Danemarca. Gazdele au deschis scorul prin Andreas Poulsen (7), imediat după ce Sîntean șutase cu stîngul în transversală. Scorul a fost majorat de Carlo Holse (23), care a reluat în plasă o centrare din banda dreaptă, înainte ca „decarul” Jonas Wind să înscrie din penalty printr-o „scăriță”. Sîntean a fost cel mai activ tricolor, el trecându-și în cont alte două ratări, șut la colțul scurt scos de portar și „cap” puțin peste după o lovitură de colț.

În primele secunde de la reluare, Moruțan a marcat cu un șut deviat, pentru ca în minutul 50 Chindriș să devieze mingea îân propria poartă. Cu un sfert de oră înainte de final, Vlad Dragomir a ratat o lovitură de la 11 metri. Scorul final a fost stabilit de Magnus Mattsson, în minutul 80.

UPDATE | Accidentat la încălzire, Alexandru Mățan va fi înlocuit în primul unsprezece cu Liviu Gheorghe.

Naționala U19 a României condusă de Adrian Boingiu are ultimul test înaintea debutului în calificările pentru EURO 2018.

Cele două selecționate s-au mai întâlnit și pe 5 octombrie, atunci când danezii s-au impus cu 1-0.

Echipa României la meciul de azi este următoarea:

1. Costache – 2. Boboc, 6. Băluță, 3. Dima, 4. Neciu – 16. Vidrășan, 7. Dragomir-cpt. – 18. Moruțan, 10. Mățan, 11. Micovschi – 9. Sîntean

Rezerve: 12. Vlad – 8. L. Gheorghe, 14. Hamed, 15. Podină, 19. Moldoveanu, 21. Chindriș 

Selecționata pregătită de Adrian Boingiu va evolua alături de Rusia, Grecia și Gibraltar în Grupa 10 din prima fază a preliminariilor Campionatului European pentru juniori Under 19 – Finlanda 2018. Meciurile din această serie se vor juca în Grecia, în perioada 8-14 noiembrie 2017.

Echipele care se vor clasa pe locurile 1 și 2 se vor califica în ultima fază din preliminarii (turul de elită). În turul de elită (fază în care Spania și Portugalia sunt calificate direct), programat în primăvara anului 2018, vor fi șapte serii din câte patru formații.

Reprezentativele care se vor clasa pe locul 1 se vor califica în Campionatul European pentru juniori Under 19 – Finlanda 2018. O parte dintre echipele care vor evolua în turneul final se vor califica în ediția din 2019 a Cupei Mondiale pentru tineret Under 20.

Formațiile care vor participa în preliminariile și în turneul final EURO 2018 vor fi alcătuite din jucători născuți începând cu 1 ianuarie 1999.