Partidele se vor disputa marți, 8 august, de la ora 19:30, și joi, 10 august, de la ora 11:00, la Centrul Național de Fotbal Buftea. Ambele vor fi transmise în direct pe pagina de Facebook a Echipei Naționale și pe YouTube FRF TV.

Duminică, tricolorii s-au pregătit în prima parte a zilei pe terenul al doilea de la Mogoșoaia, acolo unde au exersat mai multe scheme de joc.

„Sunt două jocuri care ne vor ajuta să vedem la ce nivel se află jucătorii după vacanță, pentru că pregătirea lor este diferențiată. Cred că este o generație de excepție, atât fotbalistic, cât și comportamental. Dacă vor reuși să gestioneze bine momentele de muncă, mulți dintre ei vor bate la porțile primei reprezentative”, a declarat antrenorul Adrian Boingiu.

Naționala U19 se pregătește pentru debutul în preliminariile Euro 2018. În toamnă, tricolorii vor evolua alături de Rusia, Grecia și Gibraltar în Grupa 10 din prima fază a calificărilor. Meciurile din această serie se vor juca în Grecia, în perioada 8-14 noiembrie 2017. Echipele care se vor clasa pe locurile 1 și 2 vor merge mai departe în ultima fază din preliminarii (turul de elită).

Pentru această dublă, selecționerul U19, Adrian Boingiu, a convocat un lot format din 21 de jucători :Portari
: Andrei Vlad (FCSB), Silviu Costache (Concordia Chiajna);

Fundași: Denis Hăruț (ACS Poli Timișoara), Constantin Dima (Sepsi Sf.Gheorghe), Andrei Chindriș (Știința Miroslava), Cristian Podină (ACS Poli Timișoara), Ricardo Grigore (Dinamo);

Mijlocași: Radu Boboc (Viitorul), Dan Berci (SS Juve Stabia), Vlad Dragomir (Arsenal), Rareș Lazăr (CS Mioveni), Liviu Gheorghe (Dinamo), Cristian George Merloi (Stade Rennais), Claudiu Micovschi (FC Genoa), Mihai Ene (Viitorul), Florin Vasile (Dinamo), Radu Bîrzan (FC Argeș), Amir Jorza (UTA Arad), Albert Stahl (UTA Arad);

Atacanți: Robert Moldoveanu (Dinamo), Andrei Sîntean (liber de contract).