Începând de azi, 10 iulie a.c., până joi, 14 iulie a.c., ora 17.00, se va derula procesul de acreditare (presă şi foto) pentru Supercupa României-Timişoreana, ediţia 2011, ce se va disputa între SC FC OŢELUL GALAŢI SA şi SC FC STEAUA BUCUREŞTI SA în ziua de 17 iulie a.c., de la ora 20.45, pe stadionul Ceahlăul din Piatra Neamţ.

Aşteptăm solicitările dumneavoastră exclusiv prin e-mail, la următoarele adrese: paul.zaharia@frf.ro sau paulzaharia@yahoo.de

Acreditările vor fi remise în preziua meciului, cu ocazia antrenamentelor oficiale ale combatantelor şi a conferinţelor de presă ale antrenorilor principali ai celor două echipe, programul acestora urmând să fie anunţat în timp util.

Reamintim că ora 12.00 a zilei de mâine, 11 iulie a.c., reprezintă termenul-limită de trimitere a solicitărilor de acreditare pentru turneul final al Campionatului European Under 19, ediţia 2010-2011, programat la Chiajna, Berceni, Centrul de Fotbal al FRF de la Buftea şi Centrul de Fotbal al FRF de la Mogoşoaia în perioada 20 iulie – 1 august a.c.

În ceea ce priveşte presa română, dintre televiziuni s-au acreditat, până în prezent, doar TVR şi Prima TV, iar dintre cotidiane numai Gazeta Sporturilor.

Adresele de e-mail la care aşteptăm potenţialele dumneavoastră solicitări sunt cele de mai sus, tabelul conţinând numele ziariştilor acreditaţi, acesta trebuind predat la UEFA mâine, până cel târziu la ora 16.00.

Vă mulţumim pentru înţelegere şi colaborare.