Trial U18

Miercuri, 24 octombrie, în ziua dintre cele două jocuri ale naționalei U15 contra Moldovei, la Piatra Neamț a avut loc și un trial pentru jucători născuți în anul 2001, eligibili pentru echipa națională U18.

Acțiunea ce a avut loc pe terenul sintetic de lângă stadionul Ceahlăul a fost coordonată chiar de selecționerul reprezentativei U18, Laurențiu Roșu, asistat de antrenorii Mihai Ianovschi și Ovidiu Ceclan. Au participat 45 de jucători din 7 județe ale țării: Neamț, Suceava, Iași, Botoșani, Bacău, Vaslui și Buzău.

„A fost un trial util, într-un moment în care suntem în căutarea de opțiuni pentru definitivarea lotului cu care vom aborda calificările din 2019. Am reușit să vedem la lucru jucători noi, cei mai buni din județele lor, și îi vom avea în vedere mai departe pentru viitoarele acțiuni ale naționalei sub 18 ani”, a punctat selecționerul Laurențiu Roșu (foto jos).

Laurentiu Rosu

Următoarele jocuri ale reprezentativei U18 a României vor avea loc în noiembrie, în Albania. În decembrie, această echipă își va afla adversarii din calificările pentru Campionatul European U19, care vor începe în toamna anului 2019.