Al doilea meci al naţionalei pregătite de Adrian Boingiu la turneul internaţional 4-Nations, care are loc în Suedia, a fost contra echipei similare a Norvegiei. După victoria din meciul de debut, în care au învins cu 1-0 echipa ţării gazdă, tricolorii au fost depăşiţi de naţionala scandinavă cu scorul de 5-3, după ce la pauză tabela a arătat 2-1 pentru România.

Clujeanul Dan Berci a deschis scorul în minutul 20, dar norvegienii au egalat după şase minute, prin Holter. Minutul 31 a consemnat un nou gol al aceluiaşi Berci, tricolorii intrând la cabine cu un avantaj de un gol. După o oră de joc, Duman a restabilit egalitatea, pentru 12 minute, atunci când România a revenit la conducere prin reuşita lui Ioan Dumiter.

Doar 60 de secunde le-au trebuit norvegienilor pentru a egala prin Pedersen. Finalul de meci le-a aparţinut scandinavilor, care au mai marcat de două ori, prin Ostigard (78) şi Agouda (90).

Adrian Boingiu i-a folosit în acest meci pe Al. Costache – Chifu, Băluță, C. Dima (cpt.), Truşescu – Dulca, Vidrăsan – Cordea (64 G. Ganea), Mățan (76 L. Gheorghe), Berci (64 Micovschi) – Dumiter (87 Haruț). Nu au jucat: A. Vlad – Chindriș, A. David