Echipa României: Ionuț Poiană – Radu Motreanu, Virgil Ghiță, Harald Fridrich, Szabolcs Kilyen – Valentin Costache,  Ionuț Tănase – Vlad Mihalcea (52 Vlad Gîsă), Ianis Hagi (cpt.) (69 Nicolae Carnat), Andrei Ciobanu – Florinel Coman (41 Răzvan Oaidă). Antrenor: Florin Răducioiu.
 
Rezerve: Cosmin Dur-Bozoancă, Tiberiu Căpușă, Sebastian Velcotă
 
Echipa Danemarcei: Askou Mikkelsen – Oskar Buur (50 Agon Mucolli), Adnan Curovic, Jeppe Schultz, Behrem Rizvic (41 Oliver Lønfeldt) – Tved Hansen – Bruun Larsen, Nicklas Røjkjær, Mark Brink (cpt.), Nikolai Laursen – Harboe Ramkilde (41 Frederik Fisker)
 
Rezerve: Oscar Hedvall, Ølsted Marcussen, Mathias Bonde, Anders Dreyer
 

VIDEO CU REZUMATUL MECIULUI ROMÂNIA – DANEMARCA 6-1:

 
 
1-0 – În minutul 2, Coman deschide scorul cu un șut plasat, din interiorul careului, după un assist al lui Mihalcea
 
2-0 – În minutul 10, Coman reușește ”dubla”, după o pasă a lui Ianis Hagi
 
3-0 – Hat-trick Coman!, în minutul 33. La al treilea gol a pasat decisiv Ciobanu
 
3-1 – Lønfeldt reușește să reducă din diferență la 4 minute de la reluarea părții secunde
 
4-1 – Motreanu înscrie în minutul 54, din pasa lui Ciobanu, și reface diferența de trei goluri
 
5-1 – În minutul 59, Gîsă reia în plasă mingea respinsă de Mikkelsen
 
6-1 – Ghiță înscrie și el, în minutul 67, după un nou assist al lui Ianis Hagi
 
După primele două etape, clasamentul grupei arată astfel: 1. Cehia 2j / 6p (3-1), 2. ROMÂNIA 2j / 3p (7-3),  3. Danemarca 2j / 3p (4-7), 4. Andorra 2j / 0p (1-4)
 
Jocuri disputate: Cehia – ROMÂNIA 2-1, Danemarca – Andorra 3-1. ROMÂNIA – Danemarca 6-1, Cehia – Andorra 1-0
 
Ultima rundă: Danemarca – Cehia, Andorra – ROMÂNIA (30 septembrie, ora 17:30)
 
La Turul de Elită se califică primele două echipe și cele mai bune 5 ocupante ale locului 3 în cele 13 grupe de calificare.
 
 

VEZI AICI REZUMATUL MECIULUI CEHIA – ROMÂNIA 2-1 DIN PRIMA ETAPĂ!

Din păcate, în afara meciului, România a mai pierdut și un jucător în partida cu Cehia. Carlo Casap s-a accidentat la nas și a fost transportat de urgență la spital. A fost supus unor investigații de specialitate. Din fericire, radiografia nu a descoperit nimic grav, însă el nu va putea fi folosit contra Danemarcei.
 
În afara lui Casap, ceilalți jucători s-au antrenat ieri, pe un teren sintetic, într-o bază sportivă închiriată de organizatori în Spania, la 30 de kilometri distanță de La Vella. 
 
Ședința de pregătire, desfășurată pe o vreme călduroasă, cu o temperatură de 25 de grade,  a durat 70 de minute. Cei care nu au evoluat contra Cehiei au avut un antrenament mai intens. A fost în mare parte o pregătire fizică, dar nu au lipsit anumite scheme ofensive cu care ”tricolorii” speră să-i surprindă astăzi pe danezi.
 
În această dimineață, juniorii under 17 ai României au avut în program o plimbare într-un parc apropiat hotelului unde sunt cazați, iar la prânz o ședință de analiză a adversarului.