În urmă cu două zile, ”tricolorii” antrenați de Bogdan Vintilă au pierdut cu 2-1, singurul gol al României fiind reușit, la 1-0 pentru gazde, de Adrian Petre.
 
Jucătorii care au evoluat astăzi:
 
Hodoroabă – Dobre, Căpușă, Ghiță, Vlădescu – Oaidă (64 Kilyen), Tănase (55 Casap), Ciobanu – Carnat (64 Mihalcea), Petre, Hagi-cpt. (55 Grecu)
 
Rezerve: Poiană, Suciu – Kanaloș, Jurj
 
Vlad Gîsă, titular în primul joc cu Scoția, a devenit indisponibil pentru jocul de astăzi din cauza unei accidentări. 
 
Echipa Scoției: Doohan – Higgins, Harvie, Norris, Ross, Coote, Stirling, Jeffries, Allan, McNaughton, McCrorie
 
În minutul 9, Adrian Petre a trimis în transversală. A urmat o ocazie a scoțienilor, ratată de Allan.
 
Până în minutul 15, ”tricolorii” au replicat prin Hagi, șut peste din 16 metri, și Ciobanu, care, de asemenea, a trimis alături cu un șut de la distanță.
 
După ce Hodoroabă a parat excelent în minutul 24, România a revenit în atac și a mai ratat încă trei șanse de a deschide scorul prin Carnat, Dobre și Petre, execuția ultimului, din întoarcere, în minutul 35, fiind scoasă cu greu de Doohan.
 
Din minutul 60, Scoția conduce cu 1-0 prin reușita lui McLennan.
 
În minutul 67, Petre reușește să egaleze dintr-o lovitură de la 11 metri obținută de Mihalcea.
 
După ocazia lui Kilyen din minutul 70, șut de la 16 metri scos de portarul advers, Hendry, în minutul 77, a țintit bara.
 
Reprezentativa Under 17 a României se pregătește pentru Turul de Elită, ultima rundă înainte de EURO. Pe 21, 23 și 26 martie, la Birmingham, ”tricolorii” vor întâlni Slovenia, Norvegia și Anglia pentru un loc la turneul final.