Lotul convocat de Florin Răducioiu se reunește vineri la ora 12.00, la Centrul Național Mogoșoaia. Acolo, naționala Under 17 se pregătește timp de 6 zile. În această perioadă sunt programate și două meciuri de pregătire în compania reprezentativei similare a Moldovei. Primul meci va fi duminică 14 septembrie, iar al doilea marți pe 16 septembrie. Ambele partide vor fi de la ora 16.00. Prima la Mogoșoaia, iar a doua la Buftea.

Din 17 septembrie, lotul lui Răducioiu urcă la Cheile Grădiștei pentru un al doilea cantonament care se termină pe 22 septembrie. Pe 23 septembrie, naționala Under 17 pleaca în Andorra în localitatea La Vella.

Din 25 septembrie, România participă la prima  fază de calificare la Campionatul European Under 17 din 2015, turneu final care va fi organizat în Bulgaria.

Iată jucătorii convocați de Florin Răducioiu:
 
Portari: Ionuț Poiană (Steaua) și Cosmin Dur-bozoancă (Academia Hagi)
 
Fundași: Radu Motreanu și Fridrich Harald (ACS Poli Timișoara), Vlad Gîșă (Dinamo), Tiberiu Căpușă, Virgil Ghiță și Kilyen Szabolcs (toți trei de la Academia Hagi).
 
Mijlocași: Răzvan Oaidă și Nicolae Cârnaț (ambii de la Wolverhampton), Ionuț Costache (CSS 2), Ionuț Tănase (Atletico Arad), Vlad Mihalcea (FC Brașov), Andrei Ciobanu și Ianis Hagi (ambii de la Academia Hagi)
 
Atacanți: Sebastian Velcotă (ACS Poli Timișoara), Carlos Casap și Florinel Coman (ambii de la Academia Hagi) 
 

În Andorra, naționala României va avea următorul program:

Pe 25 septembrie, ora României 16.00, Cehia- România.

Pe 27 septembrie, ora României 16.00, România- Danemarca.

Pe 30 septembrie, ora României 17.30, Andorra- România.

La Turul de Elită se califică primele două echipe din grupă.

VINERI, CONFERINȚĂ DE PRESĂ A LUI FLORIN RĂDUCIOIU!

Antrenorul naționalei de juniori Under 17, Florin Răducioiu va susține o conferință de presă vineri 12 septembrie, ora 12.00, la Centrul Național Mogoșoaia.

În aceeași zi, de la ora 17.00, va fi programat un antrenament deschis presei. Înaintea ședinței de pregătire, jurnaliștii pot realiza interviuri cu elevii lui Florin Răducioiu.