În precedentele două jocuri, ”tricolorii” antrenați de Adrian Boingiu au învins Ungaria, gazda turneului de calificare, 2-1, goluri Craiu și Dragomir, și au pierdut întâlnirea cu Georgia, 0-3. Astfel, remiza de astăzi a fost insuficientă pentru ca ”tricolorii” să avanseze în următoarea rundă. 
 
Echipa Slovaciei: Valach-cpt. – Majdan, Dybala, Spiriak (63 Almasi), Lacko – Kopas, Bedats – Tomic, Vician (47 Brenkus), Sluka – Gerebenits (68 Bednar). Antrenor: Ladislav Hudec
 
Rezerve: Petras – Kralovic
 
Echipa României: Vlad – Haruț, Boboc, Podină, Neciu – Dragomir-cpt., Dulca – Ganea (60 Gheorghe), Craiu, Micovschi – Sîntean (57 Moldoveanu). Antrenor: Adrian Boingiu
 
Rezerve: Iliescu – Chifu, Pădureț, Mățan
 
Eliminare: Dybala (71)
 
România a deschis scorul prin Craiu, în minutul 10, dar a fost egalată în prelunigirile meciului, minutul 80+3, prin reușita lui Almasi. 
 
Golul marcat de Georgia în prelungirile partidei cu Ungaria, 2-2, i-a trimis pe ”tricolori” pe locul 3 în grupă. 
 
Clasamentul final al grupei este următorul:

 
 
Primele două clasate în grupă s-au calificat la Turul de Elită, ultima rundă înaintea Campionatului European din Azerbaijan (5-21 mai 2016). La Turul de Elită se mai califică și cele mai bune 5 ocupante ale locurilor 3 din cele 13 grupe de calificare, dar România nu se află printre acestea.
 

Foto: Mediafax