Elevii lui Bogdan Vintilă pregătesc Turul de Elită de la finalul lunii martie din toate punctele de vedere. Astăzi, timp de 65 de minute, vicepreședintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Alexandru Deaconu, le-a predat juniorilor o lecție de arbitraj și un instructaj cu ultimele reglementări. Au fost vizionate diferite momente din joc pentru ca micii ”tricolori” să înțeleagă că trebuie să evite protestele, simulările și faulturile dure, pentru care Comisia de Arbitri a UEFA recomandă sancțiuni aspre.
 
În același timp, din programul jucătorilor reprezentativei Under 17 nu lipsesc orele de studiu și orele de psihologie sportivă susținute de Silviu Ioniță. Acesta a pregătit diferite activități de învățare pentru a identifica personalitatea fiecăruia, dar mai ales pentru realizarea unității echipei. Obiectivele au fost de asemenea de cunoaștere reciprocă a jucătorilor și  oferirea de strategii pentru rezolvarea unor probleme care apar în timpul meciurilor și în afara terenului. 
 

Fridrich sărbătorit, dar indisponibil

 
După Denis Ciobotariu și Cristian Dică, jucători care au părăsit zilele trecute cantonamentul ”naționalei” Under 17 din cauza problemelor medicale, a venit rândul lui Harald Fridrich să devină indisponibil pentru ”dubla” amicală din Scoția, din 24 și 26 februarie. Fundașul a fost sărbătorit vineri, în ziua în care a împlinit 17 ani, dar, din cauza unei puternice stări febrile, a fost nevoit să se despartă de restul colegilor săi.