”Le mulțumesc băieților pentru această reușită. Cu Danemarca și Andorra au arăatat cât de mult și-au dorit calificarea. Pentru mine a fost o experiență superbă să conduc acest grup și să mai și reușim calificarea. Așa trebuie să joace o echipă națională! Cu suflet, cu dăruire multă, cu inima. Asta au făcut ei, altfel nu ne mai calificam după startul ratat. Pentru mine a fost un episod din noua carieră. Acum, totul s-a terminat. Închei contractul și merg pe un alt drum. Le urez acestor băieți minunați să meargă la EURO. Au șansa lor și merită”, a declarat Florin Răducioiu înainte de a reveni în țară.
 
”Tricolorii” Under 17 au primit felicitări și din partea lui Zoltan Kovac, managerul pentru dezvoltare sportivă din cadrul FRF, care a fost alături de ei la turneul de calificare din Andorra: ”Băieții au reușit ceva fantastic, merită felicitări! Era greu să revină în asemenea mod după ce au pierdut primul meci. Acum ei au de făcut câteva lucruri importante: să muncească și mai mult, să rămână modești la cluburile unde se întorc. E nevoie ca această generație, care îmi place mult, să aibă multe acțiuni înaintea Turului de Elită”.
 
La turneul de calificare din Andorra, România a obținut următoarele rezultate: 1-2 cu Cehia, 6-1 cu Danemarca și 1-0 cu Andorra. S-a calificat de pe locul 2 la Turul de Elită, ultima rundă înaintea Campionatului European U17 de anul viitor.