Tony Kanaloș (LPS Satu Mare), cu o entorsă la gleznă, și Denis Ciobotariu (Dinamo), cu dureri la gambă, nu s-au putut antrena normal în niciuna din cele patru zile petrecute în cantonamentul din Olanda, așa că vor reveni mâine în România. De altfel, ei nu au luat loc nici măcar pe bancă la meciul pierdut miercuri, 1-4 cu AZ Alkmaar U17. Lotul va fi completat de Robert Grecu (Academia Gheorghe Hagi), cel care ratase primul tur de calificare, din Andorra, din cauza unei accidentări.
 
Grecu a pierdut și două stagii de pregătire din acest început de an din cauza unei varicele, însă acum este recuperat sută la sută și va intra de mâine în programul reprezentativei Under 17 care, în perioada 21-26 martie, va întâlni Slovenia, Norvegia și Anglia în drumul spre Campionatul European. 
 
Astăzi, tinerii ”tricolori” au avut programate două antrenamente. Mâine, este programată o singură ședință de pregătire, dimineața, iar sâmbătă, 14 martie, juniorii români vor face deplasarea la Rotterdam pentru amicalul cu Sparta, locul 5 în campionatul U17 al Olandei.