Miercuri, 18 februarie, ora 13:00, juniorii născuți în anul 1998 intră încă o dată într-un cantonament de zece zile. ”Tricolorii” U17 s-au pregătit, până acum, zece zile la Tărlungeni și alte zece zile în Antalya. Al treilea stagiu de pregătire va fi împărțit în două: prima parte la Buftea, următoarea în Scoția.
 
Sâmbătă, 21 februarie, de la ora 15:00, la Centrul de Fotbal Buftea, este programat un meci amical cu FC Voluntari, formație de seniori. Pe 23 februarie, la ora 15:55, delegația României va pleca spre Scoția, unde, pe 24 februarie, de la ora 19:00 (ora locală), și pe 26 februarie, de la ora 15:00 (ora locală), tinerii ”tricolori” joacă două partide de verificare în compania Scoției. Revenirea în țară este programată pe 27 februarie, la ora 22:50. 
 
Tot acest program intens al juniorilor este realizat pentru o cât mai bună pregătire a Turului de Elită, ultima fază a preliminariilor EURO 2015. România se află într-o grupă din care mai fac parte, în ordinea în care ne vom confrunta cu ele, Slovenia (21 martie), Norvegia (23 martie) și Anglia (26 martie), gazda turneului de calificare.
 
Acțiuni de presă vor avea loc în ziua reunirii lotului, mai exact după primul antrenament, respectiv la ora 17:00, după meciul amical de sâmbătă cu FC Voluntari și pe 22 februarie, la ora 12:30, după ultimul antrenament înaintea plecării spre Scoția.
 
De asemenea, reprezentanții presei pot participa la vizita medicală a jucătorilor reprezentativei Under 17, pe 19 februarie, la ora 8:00, la INMS, și la prima parte a întâlnirii juniorilor cu Alexandru Deaconu, vicepreședintele CCA, care le va prezenta noile recomandări ale Comisiei de Arbitri a UEFA, pe 21 februarie, la ora 10:00. 
 
Lotul convocat de antrenorul Bogdan Vintilă la reunirea de la Centrul de Fotbal Buftea este:
 
Portari: Bogdan Hodoroabă (LPS Bihor), Ionuț Poiană (Steaua) și Cristian Dică (CSU Craiova)
 
Fundași: Mihai Dobre (Viitorul Mihai Georgescu), Tiberiu Căpușă, Andrei Vlădescu și Virgil Ghiță (Academia Gheorghe Hagi), Denis Ciobotariu (Dinamo), Harald Fridrich (ACS Poli Timișoara)
 
Mijlocași: Kilyen Szabolcs, Andrei Ciobanu și Carlo Casap (Academia Gheorghe Hagi), Ionuț Tănase (UTA), Tony Kanaloș (LPS Satu Mare), Răzvan Oaidă (Wolverhampton), Valentin Costache (Dinamo)
 
Atacanți: Vlad MIhalcea (FC Brașov), Ianis Hagi și Roberto Grecu (Academia Gheorghe Hagi), Adrian Petre (UTA), Sergiu Jurj (CSU Craiova) și Nicolae Carnat (Wolverhampton)