Elevii lui Bogdan Vintilă au terminat cu bine zilele în care au avut de efectuat câte două antrenamente pe zi. Perioada grea de pregătire, în special fizică, a fost depășită cu brio de jucători. Din fericire nu s-au înregistrat accidentări și trec la capitolul următor. De acum, antrenorii vor pune accent pe aspectul tactic. Dacă până azi în Turcia au disputat un singur meci amical, 3-2 cu Tromsø U17, în următoarele cinci zile au programate nu mai puțin trei jocuri de pregătire. 
 
România U17 participă, între 21 și 26 martie, în Anglia, la Turul de Elită unde face parte dintr-o grupă alături de Norvegia, Slovenia și Anglia.
 
Astăzi, la ora 15:00, ”tricolorii” dispută al doilea joc de pregătire. La 50 de minute distanță de hotelul Grand Park Lara din Antalya, unde sunt cazați, elevii lui Vintilă se vor confrunta cu echipa elvețiană Young Boys Berna U18. 
 
Mâine, juniorii români se vor afla în tribuna stadionului Mardani alături de reprezentativa divizionară a României, care, de la ora 19:00, dispută un joc de pregătire contra selecționatei Bulgariei.
 
Pe 8 februarie, ora 17:30, naționala U17 dispută un amical în compania reprezentativei similare a Ungariei, calificată și ea la Turul de Elită. Iar ultimul joc din cantonamentul din Antalya va fi pe 9 februarie, la ora 15:30, cu echipa daneză Silkeborg U18.
 
În programul extrem de încărcat al juniorilor născuți în anul 1998, zilnic, și-au făcut loc și orele de studiu, ca urmare a deciziei Comisiei Tehnice a FRF. Fiecare jucător devine în fiecare seară elev de liceu și își face temele primite de la profesori înaintea reunirii lotului. 
 
De asemenea, juniorii vor avea ocazia să petreacă două ore alături de elevii lui Anghel Iordănescu. Staff-ul echipei naționalei, aflată și ea în Antalya, i-a invitat pe tinerii ”tricolori” în cantonamentul de la Mardan.