După meciul decisiv cu Danemarca, pe care l-a câștigat cu 6-1, echipa națională pregătită de Florin Răducioiu s-a impus și în fața Andorrei și s-a calificat la Turul de Elită. 
 
Echipa României: Ionuț Poiană – Radu Motreanu, Virgil Ghiță, Harald Fridrich, Szabolcs Kilyen – Valentin Costache,  Ionuț Tănase – Vlad Mihalcea (41 Nicolae Carnat), Ianis Hagi (cpt.) (41 Răzvan Oaidă), Andrei Ciobanu (60 Vlad Gîsă) – Florinel Coman. Antrenor: Florin Răducioiu.
 
Rezerve: Cosmin Dur-Bozoancă, Tiberiu Căpușă, Carlo Casap, Sebastian Velcotă
 
Echipa Andorrei: Pires – De Pablos (41 Santos), Alavedra, Garcia, Cervos – Martinez, Del Castillo, Alaez (cpt.), Gallego – Fernandez (67 Ruiz) – Torres (60 Araujo)
 
Rezerve: Lima, Cabanes, Balletbo, Valero
 
Cartonașe galbene: Garcia (28), Pires (54) / Costache (41), Coman (71)
 
În celălalt meci din grupă: Danemarca – Cehia 0-1.
 
Clasamentul grupei: 1. Cehia 3j / 9p (4-1), 2. ROMÂNIA 3j / 6p (8-3),  3. Danemarca 3j / 3p (4-8), 4. Andorra 3j / 0p (1-5)
 
Final de meci. ROMÂNIA se impune cu 1-0 și se califică la Turul de Elită!
 
1-0 – ROMÂNIA deschide scorul prin Coman în minutul 55, care bate perfect penalty-ul obținut de Ciobanu. În minutul 60, Ciobanu îi lasă locul lui Gîsă.
 
0-0 la pauză! Selecționerul Florin Răducioiu efectuează două schimbări în minutul 41: ies Hagi și Mihalcea, intră Oaidă și Carnat. 
_____________________________________________________________________

Înaintea antrenamentului de duminică din Spania, efectuat pe teren sintetic, juniorii români au participat la o ședință pentru integritate, organizată de UEFA. Scopul a fost de a le atrage atenția jucătorilor de pericolul reprezentat de aranjarea meciurilor, de pericolul legăturii cu mafia pariurilor.
 
Ieri dimineață, ”tricolorii” noștri au studiat jocul ultimilor adversari din acest turneu de calificare. 
 
Florin Răducioiu le-a prezentat elevilor săi punctele deficitare ale jucătorilor din țara care găzduiește această grupă de calificare, pe care i-a urmărit chiar din tribună în primele două runde
 
După amiaza, echipa naționala U17 a României a efectuat ultimul antrenament din Andorra chiar pe terenul unde va disputa jocul decisiv de azi. Este un teren sintetic, foarte mare atât în lungime, cât și în lățime. 
 
Stadionul Nacional este construit între blocuri, tribuna a doua fiind formată chiar din locuințe și găzduiește mai mult meciuri de rugby decât de fotbal. 
 
Antrenamentul a durat 50 de minute. Au fost exersate mai multe acțiuni cu care vrem să-i surprindem si mai ales să-i desfacem pe andorrani.