Tricolorii au învins în partida de ieri, 29 august, reprezentativa similară a Ucrainei, scor 2-1, în urma golurilor înscrise de Vlad Antonio și Constantin Albu. Selecționerul Sorin Colceag a pregătit în această dimineață următoarea partidă din cadrul turneului, pe care naționala o va disputa împotriva selecționatei Portugaliei. 

Lusitanii au învins în cealaltă partidă din grupă selecționata similară a Norvegiei, scor 3-2.

Partida dintre tricolori și reprezentativa Portugaliei se va disputa joi, 31 august, începând cu ora locală 17:00 (18:00 ora României), pe stadionul Trzebiatow. 

Rezultatele Grupei A

Belgia – Uzbekistan 4-1

Polonia – Ungaria 1-0

Rezultatele Grupei B

Norvegia – Portugalia 2-3

România – Ucraina 2-1

Finala turneului și meciurile care stabilesc ierarhia finală în cadrul turneului sunt programate pe 2 septembrie.

Toamna va aduce primele meciuri oficiale

Reprezentativa tricoloră alcătuită din jucători născuți începând cu 1 ianuarie 2001 se pregătește pentru primele meciuri oficiale, pe care le va disputa în turul inaugural din preliminariile Campionatului European pentru juniori Under 17 – Anglia 2018. În perioada 23-29 octombrie 2017, România va fi gazda unei grupe în care adversarele vor fi Lituania, Luxemburg și Austria.

Echipele care se vor clasa pe locurile 1 și 2 și cele mai bune patru dintre formațiile care se vor clasa pe locul 3 în cele 13 serii din prima fază se vor califica în ultima fază (turul de elită).