Cu toate că de două zile nu a mai nins la Budapesta, gazonul de pe stadionul unde era programat primul joc al tricolorilor de la Turul de Elită nu a făcut față condițiilor meteorologice din ultima perioadă, astfel că organizatorii competiției, împreună cu UEFA, au inspectat marți, cu o zi înaintea primei runde, mai multe variante de rezervă.

S-a luat astfel decizia ca locația partidei România – Israel, de miercuri, 22 martie, să fie unul dintre terenurile Akademiei Puskás. Jocul va începe la ora locală 14:00 (15:00 în România).

Juniorii pregătiți de Aurel Țicleanu, Mihai Ianovschi jr. și Adrian Văsâi au susținut marți după-amiază ultima ședință de pregătire înaintea meciului cu Israel. Staff-ul tehnic a exersat timp de o oră posibile formule de joc.

Pentru naționala noastră urmează alte două jocuri: pe 25 martie, contra selecționatei țării gazdă, Ungaria, și pe 28 martie, în fața Sloveniei. Ambele jocuri încep la ora locală 14:00 (15:00 în România).

La Campionatul European U17 din Anglia, din perioada 4-20 mai 2018, se califică învingătoarele din cele 8 grupe plus cele mai bune 7 ocupante ale locurilor secunde.