UPDATE / ”Tricolorii” au început jocul cu Tromsø U17 în următoarea formulă: 

Poiană – Căpușă, Ciobotariu, Fridrich, Copaci – Costache, Casap – Hagi – Ciobanu, Dimitriu, Codrean

Și au terminat partida cu următorul unsprezece pe teren: 

Mândrea – Vlădescu, Gîsă, Ghiță, Tudorancea – Kanaloș, Tănase – Tîrșa – Dobre, Petre, Blănaru

La pauză, scorul a fost 2-0. Au marcat Ianis Hagi, șut din întoarcere, din marginea careului, la colțul lung, și Casap, lovitură liberă de la 20 de metri în vinclu. 

După ce norvegienii au reușit să egaleze, primul gol venit în urma unei poziții de ofsaid și al doilea din lovitură de pedeapsă, Adrian Petre, în minutul 86, cu o reluare din fața porții, a reușit să aducă victoria juniorilor români.

 

 

Ziua de duminică a fost una obositoare pentru tinerii ”tricolori”. Începută la 7 dimineața, cu plecarea spre Turcia, s-a încheiat cu o ședință de pregătire, condusă în principal de Sandu Tăbîrcă, al cărei rol a fost de acomodare la efort.

Din totalul de 26 de jucători convocați pentru această acțiune au participat 23. Alți trei s-au alăturat lotului abia spre seară: Ianis Hagi, Florin Coman și Carlo Casap, toți trei aflându-se deja în pregătire cu prima echipă a Viitorului.

În cantonamentul din Antalya, juniorii pregătiți de Bogdan Vintilă vor disputa și patru jocuri de verificare. Primul dintre acestea chiar azi, în fața lui Tromsø U17, începând cu ora 15:00.

Următoarele amicale: cu Young Boys Berna U18 (6 februarie), cu Ungaria U17 (8 februarie) și cu Silkeborg U18 (10 februarie).