”Sunt mulțumit, dar, pentru mine, victoria nu este atât de importantă, ci jocul, atitudinea și încrederea acestor băieți. Am reușit să marcăm goluri din faze frumoase, faze rapide cu pase dintr-o atingere. Este o calitate foarte importantă, este atuul acestei echipe. Recunosc, mai trebuie să punem la punct câteva lucruri la mijlocul terenului, dar formăm o echipă puternică, o echipă care practică un fotbal modern. La meciul de joi vor juca și cei care au fost doar rezerve astăzi”, a declarat Florin Răducioiu.
 
Andrei Ciobanu (foto), marcator a unei ”duble” în partida cu Macedonia, a fost emoționat la finalul jocului: ”Este o mândrie pentru mine să îmbrac tricoul echipei naționale. Cred că am făcut un joc bun, iar rezultatul cred că îmi dă dreptate. Sperăm să continuăm evoluțiile bune și în calificările pentru Campionatul European și să ne calificăm la Turul de Elită și, apoi, la turneul final”.
 
Naționala sub 16 ani a României debutează în toamnă, în perioada 25-30 septembrie, în calificările pentru Campionatul European Under 17 din Bulgaria 2015, la care, pentru prima dată după 13 ani, se vor califica 16 reprezentative. În prima fază a preliminariilor, România face parte dintr-o grupă alături de Cehia, Danemarca și Andorra, gazda grupei de calificare.