Daniel Mogoșanu este începând cu data de 20 iulie 2017 noul selecționer al echipei naționale U16 a României, formată din jucători născuți începând cu 1 ianuarie 2002. Tehnicianul în vârstă de 49 de ani a fost în sezonul precedent antrenor principal la CSU Craiova U17, formație cu care a reușit să cucerească titlul de campion al Ligii Elitelor.

Daniel Mogoșanu îl va înlocui în funcția de selecționer pe Costel Enache, tehnician care în această vară a semnat cu formația FC Botoșani.

"Pentru mine este o onoare faptul că am fost ales să fiu selecționerul acestei echipe, dar și o provocare profesională, după un sezon în care am reușit să cuceresc titlul de campion al Ligii Elitelor U17 cu CSU Craiova. Cred că cei 16 ani de experiență în antrenorat mă vor ajuta ca împreună cu cei din Departamentul de Scouting și cu membrii Comisiei Tehnice să identificăm și să dezvoltăm jucătorii cei mai talentați, care mai târziu să devină certitudini pentru echipa națională de seniori a României", a declarat Daniel Mogoșanu pentru www.frf.ro.