Este al doilea an consecutiv când Departamentul de Scouting al FRF condus de Ion Geolgău organizează o tabără de selecție pentru formarea unei echipe naționale.

Ion Geolgău e cel care coordonează acțiunea de selecție care se va încheia pe 23 iunie. “Este o acțiune de amploare la care participă 153 de copii eligibili pentru viitoarea echipă națională U15. În fiecare zi au loc câte patru partide, unde încercăm să identificăm cei mai buni jucători. În total, la finalul trialului vor rămâne în atenția noastră 44 dintre cei 153, iar restul vor fi monitorizați și mai departe de noi. La acțiune participă referenții zonali, Ionel Augustin, membru în Comisia Tehnică a FRF, dar și Eugen Anghel, antrenor cu portarii la loturile naționale, iar la finalul săptămânii așteptăm vizita lui Jean-François Domergue, oficial UEFA specializat în fotbalul juvenil”, a declarat Ion Geolgău.

Pe 23 iunie începe selecția pentru stranieri
După acțiunea de la Tărlungeni, Departamentul de Scouting va desfășura la Centrul Național de Fotbal de la Buftea o acțiune dedicată juniorilor români care evoluează la cluburi din străinătate. Până în acest moment, 45 de fotbaliști români născuți începând cu 1 ianuarie 2004 și-au anunțat prezența la trial.