Înscrie-te în noua ediție a concursului ”Suporterii anului”, una spectaculoasă, de această dată desfășurată în aplicația Fan Arena by FRF! Fă-ți cont și poți câștiga superpremii!

Descarcă Fan Arena by FRF din App Store (iOS) sau Google Play (Android), creează-ți cont cu adresa de e-mail (sau folosește un cont FRF.tv deja existent ca să te loghezi) și intră în Peluza Tricoloră! Dacă ai deja aplicația mobilă Fan Arena by FRF în telefon, asigură-te că ai actualizat cu ultima versiune din App Store / Google Play.

Votează tricolorul lunii, ghicește scorul la meciurile echipelor naționale și, la final de 2023, alege golul anului! Poți câștiga premiile de etapă sau de eveniment și punctezi în clasamentul final.

În perioada 1-5 aprilie 2023 poți vota tricolorul lunii martie. Premiul, acordat prin tragere la sorți, este format dintr-un trening de prezentare, tricou de prezentare, jachetă de antrenament, șapcă și eșarfă, în valoare de 1.000 RON.

Jucătorii nominalizați sunt:

  • Răzvan Marin. Autor a două pase decisive în victoriile cu Andorra și Belarus, la golurile lui Alibec și Burcă.
  • Andrei Burcă. Marcator al unui gol cu Belarus plus prestație bună defensivă în ambele jocuri din martie.
  • Nicolae Stanciu. Căpitan al naționalei în martie, a marcat din lovitură liberă cu Belarus și a avut două evoluții bune.
  • Dennis Man. A marcat contra Andorrei și a fost unul dintre cei mai activi jucători de pe teren în ambele jocuri.
  • Denis Alibec. A marcat contra Andorrei și a fost foarte activ în fața porții în ambele jocuri, ratând alte câteva șanse de a înscrie.
  • Radu Drăgușin. Titularizat în premieră la echipa națională, în Andorra, a fost integralist cu evoluții bune în ambele partide din martie.

Votezi și punctezi în clasamentul ”Suporterii anului 2023”! MARELE PREMIU va fi o experiență unică la un meci din deplasare alături de Echipa Națională!

Ce mai poți câștiga:

– Lunar, un pachet format dintr-un trening de prezentare, tricou de prezentare, jachetă de antrenament, șapcă și eșarfă;

– Un tricou de joc după fiecare meci al naționalelor;

– La final de an, pe lângă marele premiu, un kit de suporter, tricouri de joc, mingi, bilete la meciurile României.

Descarcă Fan Arena by FRF din App Store (iOS) sau Google Play (Android), votează tricolorul lunii ianuarie și intră în concurs!