Votează tricolorul lunii aprilie și înscrie-te în noua ediție a concursului ”Suporterii anului”! Intră în aplicația Fan Arena by FRF, fă-ți cont sau loghează-te cu contul deja existent și poți câștiga superpremii pe parcursul întregului an!

Descarcă Fan Arena by FRF din App Store (iOS) sau Google Play (Android), creează-ți cont cu adresa de e-mail (sau folosește un cont FRF.tv deja existent ca să te loghezi) și intră în Peluza Tricoloră! Dacă ai deja aplicația mobilă Fan Arena by FRF în telefon, asigură-te că ai actualizat cu ultima versiune din App Store / Google Play.

Votează tricolorul lunii, ghicește scorul la meciurile echipelor naționale și votează golul anului, la final de 2024! Poți câștiga premiile de etapă sau de eveniment și punctezi în clasamentul final. În plus, pe parcursul anului, vor fi introduse și alte modalități de a puncta în ierarhia ”Suporterii anului 2024”.

Timp de 5 zile, în perioada 1-5 mai 2024, poți vota tricolorul lunii aprilie. Premiul, acordat prin tragere la sorți, este echipament cu însemnele naționalei în valoare de 1.000 RON (trening de prezentare, tricou de prezentare, hanorac).

Jucătorii nominalizați sunt:

  • Florinel Coman. Campion cu FCSB, a marcat 3 goluri în partidele cu Universitatea Craiova (2-0), CFR Cluj (golul victoriei, 1-0) și Sepsi (2-2).
  • Louis Munteanu. Atacantul Farului Constanța a înscris 3 goluri și le-a oferit colegilor alte două assist-uri în duelurile tari din play-off-ul SuperLigii.
  • Daniel Bîrligea. Hat-trick contra Rapidului (4-1) și încă un gol în victoria cu Universitatea Craiova (1-0) pentru atacantul lui CFR Cluj.
  • Ionuț Cojocaru. Component al naționalei U20 a României, jucătorul Farului are 4 reușite și două assist-uri în 3 partide jucate în aprilie.
  • Marius Marin. Integralist în 5 partide la Pisa, în aprilie, și-a ajutat echipa și cu un gol să adune 8 puncte din 15 posibile.

Votezi și punctezi în clasamentul ”Suporterii anului 2024”: 300 de puncte pentru vot, alte 600 de puncte dacă jucătorul ales este câștigătorul! MARELE PREMIU va fi o experiență unică la un meci din deplasare alături de Echipa Națională!

Ce mai poți câștiga:

– Lunar, un pachet format dintr-un trening de prezentare, tricou de prezentare, hanorac;

– Un tricou de joc după fiecare meci al naționalelor de seniori, U21 și U20;

– La final de an, pe lângă marele premiu, un kit de suporter, tricouri de joc, mingi, bilete la meciurile României.

Descarcă Fan Arena by FRF din App Store (iOS) sau Google Play (Android), votează tricolorul lunii martie și intră în concurs!