Căpitanul naționalei se bucură acasă, la Alba Iulia, de ultimele zile de pauză până la intrarea în cantonament cu echipa de club. Echipa FRF.tv l-a vizitat pentru a-i oferi trofeul „Golul Anului 2023”, câștigat în urma votului fanilor din aplicația Fan Arena by FRF.

Cel mai frumos gol al anului, așa cum au votat fanii, a fost cel marcat de Stanciu, din lovitură liberă, în partida cu Andorra, din preliminariile EURO 2024. „Mă bucur că reușita mea a fost votată golul anului, este pentru a treia oară când se întâmplă acest lucru, vreau să le mulțumesc tuturor celor care m-au votat”, a spus mijlocașul naționalei.

Într-un interviu FRF.tv, Nicolae Stanciu a dezvăluit ce înseamnă pentru el calificarea la EURO 2024, cum l-a schimbat rolul de tată, ce mesaj i-a transmis lui Radu Drăgușin după transferul la Tottenham și spune că în succesul tricolorilor „comunicarea e cheia, relația bună între noi, vorbim despre orice, luăm deciziile împreună ca să fie bine pentru întreg grupul”.

Stanciu a analizat grupa de la Campionatul European, a explicat de ce își dorea să întâlnească Italia și Portugalia la turneu final și a descris campionatul din Arabia Saudită: „Când am jucat cu Al-Hilal am crezut că joc în Liga Campionilor”.

Vezi interviul integral!