Pe parcursul lunii decembrie, suporterii tricolori au votat pe www.peluzatricolora.ro cele mai spectaculoase reușite ale echipelor naționale din acest an.

Competiția a adunat la start 16 goluri și s-a desfășurat în sistem eliminatoriu, optimi-sferturi-semifinale-finală.

În marea finală au concurat golul lui Ianis Hagi înscris în partida cu Germania, de la Hamburg, și ”foarfeca” tricolorului U19, Albert Hofman, într-o partidă de calificare cu San Marino.

La finalul perioadei de votare pentru finală, 29-30 decembrie, Ianis Hagi a fost desemnat învingător, adunând 62 la sută dintre voturile fanilor din Peluza Tricoloră. Fotbalistul naționalei și al lui Rangers va primi trofeul care a mai fost câștigat de Nicolae Stanciu (2016, 2017), Isabelle Mihail (2018), Florinel Coman (2019) și Alexandru Maxim (2020).

Iată reușitele câștigătoare în edițiile precendete, perioada 2016-2020:

Câștigătorii premiilor din Peluza Tricoloră

În joc s-au aflat și 15 premii pentru fanii care au votat pe tot parcursul competiției. În urma tragerii la sorți care a avut loc în data de 31 decembrie 2021, câștigătorii premiilor au fost desemnați:

  • 5 tricouri de joc: Stelian Țonea, Delia Genoiu, Silviu Marian Durac, Alin Șocherel, Vasile Dragoș Bocioacă
  • 5 tricouri de prezentare: Bianca Frunza, Adrian Costea, Ioana Turca, Flavia Alexandra Baias, George Oprea
  • 5 mingi de joc Joma: Daria Silvasan, Flavia Zamfir, Emil Olariu, Catalin Nicolae, Dan Mircea

Câștigătorii vor fi contactați prin e-mail în prima săptămână din ianuarie 2022 și vor primi ulterior premiile prin curier.