FIFA ne-a informat azi, 13 martie a.c., că jocul Ungaria – România, programat în ziua de 22 martie a.c., de la ora 20.30 (21.30 – ora României), pe stadionul "Puskas Ferenc" din Budapesta, în cadrul preliminariilor Cupei Mondiale FIFA 2014, zona Europa, grupa D, va fi condus de o brigadă de arbitri din Germania.

La centru se va afla Wolfgang Stark, el urmând să fie ajutat de Jan-Hendrik Salver (arbitru asistent 1), Mike Pickel (arbitru asistent 2) și Tobias Welz (al patrulea oficial).

Observator de arbitri a fost desemnat rusul Valentin Ivanov, funcția de Comisar FIFA urmând să fie îndeplinită de nord-irlandezul Howard J.C. Wells.

Ulterior a sosit și faxul referitor la meciul Olanda – România, programat pe Amsterdam ArenA în ziua de 26 martie a.c., de la ora 20.30 (21.30 – ora României).

Brigada de arbitri este din Anglia, avându-l la centru pe Mark Clattenburg. La cele două linii se vor afla Simon Beck și Stephen Child, al patrulea oficial fiind Lee Probert. Ca observator de arbitri se va afla la Amsterdam danezul Peter Mikkelsen, Comisar FIFA urmând să fie Stanislaw Speczik (Polonia).