Luni, 2 septembrie, la Arena Națională, a fost semnat parteneriatul dintre Federația Română și Ursus Breweries.

La eveniment au participat Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, Cosmin Contra, selecționerul primei reprezentative, Mirel Rădoi, selecționerul naționalei U21, și Dragoș Constantinescu, președintele Ursus Breweries.

În afara parteneriatului parafat pentru echipa națională, Timișoreana este și sponsorul echipei Under 21.

Sunt foarte bucuros că un partener de tradiție al fotbalului românesc și un brand autohton cu o reputație deosebită se alătură echipei naționale. Timișoreana înțelege fotbalul și suporterii, împărtășeșe valorile pe care le promovează Federația Română de Fotbal, astfel că relația noastră este una specială. Suportul acordat Cupei României, apoi echipei naționale U21, se completează astăzi prin transformarea în sponsor oficial al echipei naționale de seniori. Ne putem califica împreună la Euro 2020 și le putem oferi românilor satisfacția de a trăi un Campionat European la noi acasă, la București”, a declarat Răzvan Burleanu în cadrul conferinței organizate cu ocazia semnării parteneriatului dintre FRF și Timișoreana.

Timișoreana este un partener cu o tradiție îndelungată și o istorie bogată alături de fotbalul românesc, iar faptul că a redevenit sponsor al echipei naționale ne bucură foarte mult. Fotbalul înseamnă pasiune și stim că acest sentiment este trăit deopotrivă de jucători, cât și de suporteri“, a spus Cosmin Contra, completat de selecționerul U21, Mirel Rădoi: “Ne bucurăm să vedem susținerea pe care Timișoreana o acordă fotbalului românesc de ani de zile, iar susținerea echipei de tineret arată încrederea Timișoreana în viitorul fotbalului românesc. Un motiv în plus să ne dorim să îi facem pe români mândri“.

De asemenea, președintel URSUS Breweries, Dragoș Constantinescu a spus: “Prin acest nou parteneriat cu FRF pentru susținerea echipei naționale continuăm să scriem povestea Timișoreana alături de fotbalul românesc. Am revenit ca sponsor al echipei naționale pentru că ne pasă să ducem mai departe tradiția fotbalului românesc, pasiunea și dedicarea pentru acest sport, cu un sentiment viu, de mândrie națională“.