suporteri Romania

După ce UEFA a decis amânarea play-off-ului pentru luna iunie, partida Islanda – România din semifinale este programată acum pe 4 iunie.

Federația Română de Fotbal a decis ca suporterii care și-au cumpărat bilete când meciul era programat pe 26 martie să aibă întâietate acum, pentru noua dată de disputare. Astfel, aceștia au la dispoziție fie să își păstreze biletele, fie să ceară rambursarea acestora.

    • Menținerea comenzii inițiale – Clienții care doresc păstrarea biletelor trebuie să trimită un email la adresa info@bilete.ro cu solicitarea de a păstra biletele –  tichetele de intrare trimise inițial vor fi anulate, iar noile bilete vor fi trimise cu cel puțin 14 zile înainte de eveniment în format PDF, pe adresa de email precizată în comanda plasată inițial.
    • Returnarea contravalorii biletelor – Clienții ce nu pot ajunge sau nu mai doresc să participe la acest meci în data reprogramată vor putea solicita contavaloarea biletelor până la data de 15 aprilie 2020. Pentru a solicita acest lucru trebuie să completeze formularul tip de retur pe care-l vor primi prin email și să îl trimită la adresa info@bilete.ro, pierzând astfel dreptul de întâietate la achiziția de bilete pentru partida din 4 iunie 2020. Cei care au trimis deja formularele trebuie, de asemenea, să confirme dorinta returului final.

Procedura de rambursare

Cei care au achiziționat bilete prin modalitatea de plată online și livrare e-ticket sunt rugați să completeze formularul de retur, pe care-l vor primi prin email, și să îl transmită la adresa de info@bilete.ro. Comanda va fi procesată în decursul acestor săptămâni, urmând să primească întreaga contravaloare a biletelor achitate, în termen de 30 zile lucrătoare, în contul pe care l-au furnizat în formularul de retur. În cazul în care, în formularul de retunare al biletelor sunt specificate serii fiscale înscrise deja într-o solicitare anterioară cererea de returnare nu va fi luată în considerare.

Dacă până la data partidei autoritățile din Islanda sau UEFA decid următoarele:

  • Disputarea partidei fără spectatori:
    • Se va recurge la procedura de returnare a banilor publicată anterior.
  • Reamânarea meciului sau suspendarea pe termen nelimitat:
    • Suporterii vor avea cele două opțiuni de mai sus la dispoziție.