Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

Într-o atmosferă de gală, sâmbătă, 12 iunie, pe Cluj Arena, Adrian Mutu a evoluat alături de foști internaționali și foste staruri ale fotbalului mondial în meciul său de retragere.

Hagi, Stelea, Raț, Rădoi, Săpunaru, Tamaș, Ganea, Goian, Dănciulescu, Marius Niculae, Daniel Niculae sunt doar câteva dintre numele importante din fotbalul românesc care au fost prezente la Cluj, iar de partea cealaltă i-am putut regăsi pe Sebastian Frey, Makelele, Hasselbaink, Trezeguet sau Cannavaro, precum și pe tehnicianul Cesare Prandelli. Ei și mulți alții l-au sărbătorit pe Adrian Mutu și întreaga sa carieră printr-un meci demonstrativ care i-a încântat pe cei prezenți în tribune.

La eveniment a avut loc și un moment special pentru a marca 100 de ani de la primul meci din istoria Echipei Naționale. Înaintea jocului, starurile României și ale fotbalului mondial au pășit pe gazonul arenei din Cluj-Napoca îmbrăcați în tricoul de colecție creat de FRF și Joma ca replică a primului tricou purtat de tricolori în urmă cu un secol.

Federația Română de Fotbal și Echipa Națională îl felicită pe Adrian Mutu pentru parcursul său atât ca tricolor, cât și ca antrenor al naționalei U21 și îi urează mult succes mai departe în cariera de tehnician!