Federația Română de Fotbal și Romstal au anunțat joi, 14 februarie, în cadrul unei conferințe de presă organizate la Academia Romstal, încheierea unui parteneriat cu o durată de patru ani prin care compania românească, lider în comercializarea echipamentelor de instalații pentru construcții și materiale pentru amenajarea băii, devine sponsor oficial al Echipei Naționale de Fotbal a României.

“Sunt foarte bucuros că o companie românească de prestigiu se alătură, prin susținerea pe care o acordă, echipei naționale de fotbal a României. Acest parteneriat este unul firesc, așadar. Pentru că vorbim de liderii unei piețe din România care încep astăzi un drum alături de echipa cea mai iubită de către români. În același timp, e un parteneriat firesc pentru că Romstal reprezintă un brand care a depășit granițele României și s-a consacrat ca un lider regional european. Iar Federația Română de Fotbal, prin aplicarea principiilor bunei guvernanțe și prin reformele adoptate, se poziționează ca un model regional la nivel de instituții sportive”, a declarat Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal.

“Suntem norocoși să putem fi alături de Echipa Națională de Fotbal, un simbol al sportului românesc. Ne onorează faptul că putem ajuta la dezvoltarea performanței în fotbalul românesc și sperăm că suportul nostru să contribuie la obținerea unor rezultate excelente din partea echipei. Acest parteneriat ne aduce mai aproape de țelul nostru: acela de a promova un stil de viață sustenabil prin activități sportive. Adăugăm astfel un nou proiect de valoare dezvoltat sub umbrela «Parteneriat pentru performanță»”, a spus Alexandru Petrescu, CEO Romstal.

Despre Romstal

Romstal este lider pe piața de profil din Sud-Est-ul Europei, specializat în comercializarea echipamentelor de instalații pentru construcții și materiale pentru amenajarea băii. De 25 de ani, pasiunea și devotamentul companiei se transpun în produse inovatoare, exclusive, care demonstrează de fiecare dată eficiență și fiabilitate. Angajamentul Romstal față de clienți este unul pe termen lung, oferind soluții pentru toate genurile de proiecte, într-un sistem complex de consultanță, oferit gratuit publicului. Compania se implică activ în dezvoltarea societății și a comunităților din care face parte, susținând proiecte din domenii precum educație, sănătate, sport și ecologie. Totodată, compania pledează pentru un mod de viață sănătos și încurajează sportul atât în rândul angajaților și partenerilor, prin implicarea în evenimente sportive, precum și prin dezvoltarea parteneriatelor cu Federația Română de Fotbal și Federația Română de Tenis de Masă.