Concursul ”Suporterii anului” pe www.peluzatricolora.ro a revenit cu o nouă ediție, cu premii la fel de spectaculoase, pe tot parcursul lui 2022!

Peluza Tricoloră a devenit în ultimii ani locul în care am reunit cea mai frumoasă galerie din lume. Fanii care susțin echipe națională pot interacționa în diferite aplicații și pot trimite mesajele lor pentru tricolori.

În perioada 1-7 februarie 2022, suporterii au hotărât prin vot câștigătorul trofeului ”Tricolorul lunii ianuarie”. Au fost 3 fotbaliști nominalizați, iată clasamentul final, în care învingător a fost Octavian Popescu, autor a două goluri spectaculoase în primele două etape de la reluarea Ligii 1:

  1. Octavian Popescu 81,87% (10 puncte)
  2. Denis Drăguș 11,03% (6 puncte)
  3. Ianis Stoica 7,1% (3 puncte)

Și utilizatorii de pe www.peluzatricolora.ro au punctat în urma votului pentru tricolorul lunii ianuarie. Fiecare vot a însemnat un punct, iar cei care l-au ales pe Octavian Popescu drept favorit au primit un punct extra. În data de 8 februarie 2022 a avut loc tragerea la sorți a câștigătorului premiului de etapă, un voucher de 1000 RON pe magazin.frf.ro, dintre toți cei care au votat în această lună. Acesta este Claudiu Ionel Florea și urmează să fie contactat pe e-mail pentru a afla cum va intra în posesia premiului.


Cum intri în concursul ”Suporterii anului” și cum punctezi?

  • Creează un cont unic de suporter pe www.peluzatricolora.ro! Te poți conecta cu adresa de e-mail sau cu un cont de Facebook. Dacă ai deja cont, conectează-te cu datele tale și intră în concurs.
  • Votul tău va conta în stabilirea tricolorului lunii! Vom propune minimum 3 nume de fotbaliști care au impresionat în luna precedentă și ai 7 zile la dispoziție pentru a alege favoritul și pentru a puncta. Vei primi 1 punct în clasamentul final pentru vot și încă 1 punct dacă jucătorul ales de tine va câștiga trofeul.
  • Înaintea meciurilor României (seniori, U21, U19) vei putea înregistra predicția ta pentru scorul final. Primești 1 punct pentru aceasta și încă 1 punct dacă scorul tău va fi și pe tabelă la finalul celor 90 de minute.
  • Cu ocazia meciurilor echipei naționale sau a altor evenimente pe parcursul anului, cele mai frumoase mesaje de susținere pentru tricolori vor fi premiate. Autorii lor vor primi și 2 puncte în clasamentul final.
  • La final de 2022, vei putea vota golul anului înscris de echipele naționale. Fiecare vot va puncta în ierarhia ”Suporterii anului”.

Ce câștigi?

Vor fi 5 premii mari la final de an, constând în: kit de suporteri + bilete VIP pentru locul 1, tricouri, bilete la toate meciurile de acasă, voucher pe magazin.frf.ro sunt alte dintre premiile de final de an.

De asemenea, câștigătorii în fiecare etapă a aplicațiilor (tricolorul lunii, ghicește scorul, golul anului, mesaje) vor primi tricouri de joc și de prezentare, vouchere pe magazin.frf.ro, mingi de joc.

Mai multe detalii despre premii, în regulamentul concursului!

Câștigătorii ediției 2021 a concursului ”Suporterii anului”.