Din cauza ploii, organizatorii au decis ca acoperișul arenei să fie tras pentru ambele antrenamente desfășurate sâmbătă.

În urma absențelor cauzate de suspendări, Benzar și Chipciu, sau de accidentări, Grozav și Pintilii, selecționerul Cosmin Contra are la dispoziție un lot format din doar 22 de jucători.

Toți tricolorii au pregătit sâmbătă meciul contra lui Eriksen și a colegilor săi, care sunt favoriți la ocuparea locului secund în grupă, ce le-ar putea asigura prezența în play-off. Danezii au șanse și la primul loc, cel al Poloniei, fiind la 3 puncte în spate și tot cu +12 la golaveraj.

Înaintea antrenamentului, Cosmin Contra a participat la conferința de presă. „Ne așteaptă iun meci foarte greu cu danezii, ei formează o echipă puternică. Adversarul are jucători extraordinari de la mijloc în sus. De la echipa noastră aștept să văd aceeași atitudine din meciul precedent, jucătorii care vor intra să arate același entuziasm, aceeași dorință pe care au avut-o la Ploiești”, a declarat selecționerul.

Tricolorii au fost susținuți la antrenament de componenții naționalei U19, care duminică, de la ora locală 14:30, vor disputa pe stadionul Osterbro, lângă „Parken”, un joc de pregătire în fața selecționatei similare a Danemarcei.

La finalul ședinței de pregătire, jucătorii împreună cu staff-ul naționalei i-au transmis un mesaj de felicitare Simonei Halep, noul număr 1 mondial în tenis.